Επαναφορά Χρώματος

Εξειδικευμένη εργασία που καλύπτει τις μικρογρατσουνιές, αφαιρεί τις οξειδωμένες βαφές και απομακρύνει τέλεια τους ξεραμένους λακέδες από έντομα, κουτσουλιές, ρετσίνια και πίσσες.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και το αυτοκίνητό σας δείχνει σαν καινούργιο!

Το μυστικό της επιτυχίας είναι στην ποιότητα των υλικών.

Όλη η επεξεργασία γίνεται με ειδικά υλικά, φιλικά στο περιβάλλον, και κατάλληλα για κάθε τύπο βαφής, που αφαιρούν την άχνη και επαναφέρουν τη γυαλάδα και τη λάμψη στο χρώμα του αυτοκινήτου.

Κεραμική Επίστρωση

Μια κεραμική επίστρωση είναι ένα υγρό πολυμερές που εφαρμόζεται με το χέρι στο εξωτερικό ενός οχήματος. Η επίστρωση συνδέεται χημικά με την εργοστασιακή βαφή του οχήματος, δημιουργώντας ένα στρώμα προστασίας.

Μια κεραμική επικάλυψη δεν αποτελεί υποκατάστατο του Paint Protection Film, το οποίο παρέχει μια πιο περιεκτική για αμυντική. Αντίθετα, είναι μια εναλλακτική λύση κεριού. Μια κεραμική επικάλυψη δημιουργεί ένα μόνιμο ή ημιμόνιμο δεσμό με το χρώμα του οχήματος, που σημαίνει ότι δεν ξεπλένεται ή αποσυντίθεται και δεν χρειάζεται επαναλαμβανόμενη εφαρμογή κάθε λίγους μήνες.

Εν ολίγοις, μια κεραμική επίστρωση προσθέτει πρόσθετη προστασία στο εξωτερικό του αυτοκινήτου σας και βοηθάει να παραμείνει σαν καινούργιο με συγκριτικά ελάχιστη συντήρηση. Η επίστρωση επιτυγχάνει αυτό το αποτέλεσμα κάνοντας το όχημά σας πιο ανθεκτικό και πιο εύκολο για καθαρισμό.

Φροντίδα Εσωτερικού

Το εσωτερικό είναι εξίσου σημαντικό με το εξωτερικό. Εκμεταλλευτείτε όλο το χρόνο σας καθισμένοι πίσω από το τιμόνι το σημαντικό του ότι το εσωτερικό μοιάζει τόσο καλό όσο και το εξωτερικό. Κάνουμε βαθιά καθαριότητα, των χαλιών, των καθισμάτων, των πλαστικών και όλων των επιφανειών.

Είναι εκπληκτικό το πώς η βρωμιά προσκολλάται στα υλικά και αρκετά συχνά δεν συνειδητοποιούμε πόση βρωμιά έχει δημιουργήσει στο δέρμα, το ύφασμα ή τα χαλιά. Η βαθιά θαμμένη βρωμιά εξάγεται χρησιμοποιώντας μια πληθώρα διαδικασιών, ατμού, σαμπουάν, χημικών και μια ποικιλία προϊόντων για να επιστρέψετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας στην παλιά του δόξα.

Απολύμανση Χρωμάτων

Αφού πλύνετε και καθαρίσετε το όχημά σας, αναμένετε ότι το εξωτερικό θα είναι απαλλαγμένο από τυχόν υπολείμματα. Ωστόσο, εάν η βρωμιά και άλλα υλικά φαίνονται κολλημένα στην επιφάνεια, η απολύμανση βαφής αυτοκινήτων μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη της σκληρής βρωμιάς.

Οι μολυντές χρωμάτων είναι προβλήματα που προκαλούνται από το αλάτι, τη βρωμιά, την άσφαλτο, κλπ. που μπορούν να κολλήσουν στο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Κάποια από αυτά μπορεί να βγουν με πλύσιμο μετά από σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, άλλα σκάβουν την επιφάνεια και παραμένουν, υποβαθμίζοντας το καθαρό χρωμα του αυτοκινήτου σας. Επιπλέον, τα νέα οχήματα μερικές φορές απαιτούν απολύμανση της βαφής επίσης.

Προστασία Ανεμοθώρακα

Μια μοναδική εφαρμογή του εξαιρετικού μας υλικού απωθεί το νερό για έως και 6 μήνες. Το προϊόν δεσμεύει το γυαλί για να βελτιώσει δραματικά την ορατότητα των οδηγών, ημέρα και νύχτα.

Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επαγγελματίες για να σφραγίσει και να προστατεύσει το γυαλί του αυτοκινήτου.

Πλύσιμο με Ατμό

Ο καθαρισμός με ατμό είναι η διαδικασία χρήσης ατμού ατμού για τον καθαρισμό του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου του αυτοκινήτου. Για δεκαετίες, ο ατμός υπήρξε ένα κρίσιμο συστατικό στοιχείο της βιομηχανίας καθαρισμού, λόγω της αποτελεσματικότητας και της αποστείρωσης.

Το πλύσιμο με ατμό είναι απόλυτα ασφαλής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις επιφάνειες του αυτοκινήτου, δίνοντας τέλειο εξωτερικό φινίρισμα χωρίς κηλίδες ή ραβδώσεις.

Καθαρισμός & Προστασία Τροχών

Συνήθως οι ζάντες αλουμινίου είναι μεταξύ των πιο βρώμικων τμημάτων του αυτοκινήτου και ο καθαρισμός τους μπορεί να οδηγήσει σε ψεκασμό βρωμιάς πάνω στο περιβάλλον βαφής του αυτοκινήτου.

Ο καθαρισμός γίνεται προσεκτικά και με κατάλληλα εξειδικευμένα υλικά.

Εσωτερικό Σαμπουάν

Εάν έχετε αγοράσει πρόσφατα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και χρειάζεστε τον πιο ολοκληρωμένο καθαρισμό, που να μπορεί να αφαιρέσει όλα τα ίχνη επαφών από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, τότε θα σας ενδιαφέρει η πλήρης υπηρεσία εσωτερικού καθαρισμού.

Το αυτοκίνητό σας μπορεί να έχει τυπική βαφή για να βελτιώσει την εμφάνιση του οχήματος, καθιστώντας το πιο οπτικά ελκυστικό, αλλά μόνο επειδή το εσωτερικό του αυτοκινήτου φαίνεται καθαρό, αυτό σίγουρα δεν σημαίνει ότι είναι απαλλαγμένο από πιθανά βακτηρίδια, μύκητες και ιούς που απομένουν απο προηγούμενους ιδιοκτήτες.

Η πλήρης υπηρεσία εσωτερικού καθαρισμού καλύπτει κάθε χώρο του εσωτερικού του αυτοκινήτου από την επένδυση οροφής, μέχρι τα χαλιά όπου χρησιμοποιούμε τη βιο-ασφαλή λύση καθαρισμού για την εξασφάλιση υγιεινής. Μπορούμε επίσης να καθαρίσουμε το σύστημα αερισμού και κλιματισμού του αυτοκινήτου το οποίο μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστη οσμή λόγω βακτηριακής ανάπτυξης βαθιά μέσα στο σύστημα.

Συνιστούμε ένα πλήρες εσωτερικό καθαρό όταν το αυτοκίνητο έχει φέρει προηγουμένως σκύλο ή μυρίζει καπνό τσιγάρων.

Αντιβακτηριακές Θεραπείες

Επειδή το εσωτερικό του οχήματος «φαίνεται» καθαρό, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι καθαρό!

Μπορούμε να εφαρμόσουμε εξειδικευμένες αντιβακτηριακές θεραπείες σε όλες τις σκληρές επιφάνειες εντός του οχήματος, συμπεριλαμβανομένων των υφασμάτων που εξαλείφουν τα βακτηρίδια και τους ιούς. Το αποκλειστικό μας οικολογικό προϊόν είναι σκληρό για τις οσμές που προκαλούνται από βακτήρια, έλαια σώματος, ιδρώτα και κατοικίδια ζώα.

Αυτό είναι απόλυτη ηρεμία για όσους απαιτούν το καθαρότερο δυνατό περιβάλλον.

Μπογιάτισμα Δερμάτινων & Πλαστικών

Οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε, αν θέλετε μαύρα δερμάτινα καθίσματα, λευκά δερμάτινα καθίσματα, μπλε δερμάτινα καθίσματα ή κόκκινα δερμάτινα καθίσματα έχουμε το χρώμα βαφής που χρειάζεστε.

Μπορούμε να ταιριάξουμε και να φτιάξουμε οποιοδήποτε χρώμα και στη συνέχεια να βάψουμε ξανά το δέρμα χρησιμοποιώντας ένα ειδικό, ανθεκτικό υλικό.

Αποκατάσταση Δερμάτινων

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επαναφέρετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας.

Είτε έιναι ένα σκίσμα, λεκέδες τροφίμων, διαρροές ποτών, απώλεια χρωμάτων ή τα παιδιά έχουν βλάψει το δερμάτινο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Μπορούμε πάντα να το επισκευάσουμε.

Δεν έχει σημασία αν το αυτοκίνητό σας είναι καινούργιο, ένα Lotus LF1 ή ένα Alvis του 1935. Με τις εξειδικευμένες γνώσεις μας στην αποκατάσταση δερμάτων σε συνδυασμό με τα φανταστικά προϊόντα φροντίδας και επισκευής δερμάτων που πωλούνται σε όλο τον κόσμο – σας έχουμε καλύψει!

Προστασία & Θεραπεία Δερμάτινων Καθισμάτων

Τα δερμάτινα καθίσματα χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση και φροντίδα για να προστατευθούν από την συνεχή χρήση και τις ψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού.

Με την κατάλληλη συντήρηση οι δερμάτινες επιφάνειες θα κρατήσουν για πάντα τα συστατικά που θα τις διατηρούν ζωντανές.

Ακόμα για περισσότερη προστασία των καθισμάτων σας εφαρμόζουμε καινούργιες τεχνικές σφραγίσματος ή/και αδιαβροχοποίησης για μακροχρόνια προστασία.